Ett fint paket från Lenoites!

av | aug 26, 2021 | Bloggkärlek

Häromdagen fick jag minsann ett jättefint paket med posten, och jag som älskar paket och små överraskningar blev ju både nyfiken och glad.
Ännu gladare blev jag när jag såg de lyxiga förpackningarna inuti i paketet, ja signalerna dem skickades var ”här vankas det lyx!”
Saker som kommer fint förpackade med omsorg och fina detaljer är ju hur viktigt som helst, och det har verkligen fina Instagram-vännen Laila Högfeldt haft i åtanke när hon tagit fram sitt eget varumärke Lenoites som lanserades för ett tag sedan och som jag faktiskt berättade om redan då.

Brickan i marmor ovan i bild hittar du HÄR (*adlink)

I det lilla paketet låg det två par fina örhängen i fin design, och som finns i flera fina utförande förutom dessa i vitt med guld och svart med guld. så himla fina och kommer passa perfekt till de få övriga smycken som jag alltid bär.
jag vet även att det inom kort kommer ett halsband i samma stil vilket blir en ännu finare helhet så småningom.

I det förra paketet från Lenoites fanns hårbandet i bild samt ett jättefint örngott med varumärket broderat i ena hörnet, och dessa båda tillverkade av 100% Mullberry-silke.
Jag ser verkligen fram emot att använda dessa produkterna och hoppas att det kommer loungekläder, morgonrock osv av samma fina kvalitet inom kort, det hade jag älskat!

Jag avslutar detta inlägget med ett fortsatt tack och grymt jobbat till fina Laila och hennes varumärke, och om du inte redan följer Laila Högfeldt på Instagram sedan tidigare så är detta garanterat ett konto för dig som gillar inredning, mode, mat och restips osv.

Ha en fortsatt fin torsdag!

*Inget betalt innelägg/ affiliate osv utan bara ett tips från hjärta om någon som jag verkligen gillar.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *