Ett drömkap!

*inlägget innehåller annonslänkar*

För ett litet tag sedan gjorde jag ett riktigt drömkap på inget mindre än Blocket, ja vet man vad man är ute efter och det är rätt tajming så brukar man kunna göra klipp på denna välkända sajt.
Jag har mina favoritsökningar där och via en av dessa gjorde jag ett av mina bästa köp någonsin, men har inte velat berätta förrän allt var i hamn och köpet gått igenom, levererats hit osv, men nu är den här och jag kan berätta!
I detta inlägget tipsar jag dig dessutom om utvalda favoriter där gemensamt nämnare är rosa, en kulör som alltid varit en personlig favorit och dessutom en hint om det som jag köpt…

Nej, det är inte något av det som syns ovan i bild men mitt senaste köp när det gäller coffee table books är  en rosa YSL Haute Couture , en favoritparfym från YSL HÄR, nagellacket HÄR och sist men inte minst den svarta ringen köpt HÄR.

Rosa coffee table book YSL

Parfym YSL på REA // Nagellack HÄR

Mirakelansiktsmasken HÄR 

Klarar mig inte utan denna handskrubb och samma som handkräm

Svarta sandaletter på dunder-REA HÄR // Ringen HÄR

Svarta skinnbyxor HÄR

Svart handväska med guldspänne HÄR // YSL Clutch HÄR

Solglasögon HÄR // En rosa silkes Scarfs

Off shoulder playsuit med 60% rabatt  HÄR // Sneakers HÄR

Rosa tröja HÄR


Äntligen framme vid mitt drömköp som blev ett bra kap dessutom, en an vina absoluta favoritmöbler som jag önskat mig i många år, Josef Franks Couch 775från Svenskt Tenn klädd i textilen Vägen Cerise.
Denna hittade jag som jag via Blocket och en “helt vanlig annons” där bland alla andra.
Tydligen någon med finaste adressen i Saltsjöbaden som råkat beställa en Couch 775 för mycket så denna fick inte plats (!)
Helt ouppackad i originalemballaget med äkthetsintyg osv från Svenskt Tenn och denna blev min för pyttelite mer än halva priset (!) Ibland slår drömmar in, glöm inte det.
Fick hjälp av en möbeltransportör som kör specialtransporter, han hämtade upp den på angiven adress, checkade så att allt var i sin ordning, jag swishade pengarna och sen körde han ner den med försäkring hit till mig i måndags. En lite dyrare transport men vågade inte ta en sån dyrgrip med Schenker, DHL eller andra slarvtransporter.
Denna dagbädd ska jag ha resten av livet, och väntar bara på att få ställa den på plats i Torekov.

Hoppas du blev inspirerad av detta inlägget.

Välkommen hit snart igen!

2 reaktioner på “Ett drömkap!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.