Höstinspiration från Sicilien

av | aug 10, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Förra helgen styrde jag kosan till Blå Hallen i Höganäs ännu en gång, sista helgen för sommaren och ingen mindre än Marie Olsson Nylander höll lyxloppis där vilket lockade en hel massa folk minst sagt.
Välkänd från TV genom åren för sin medverkan i SVT’s Husdrömmar och nu även två ( snart tre) säsonger av Husdrömmar Sicilien där man får följainredaren och kreatören Marie Olsson Nylander och hennes familj med resan kring deras rosa kråkslott i Italien.
Marie Olsson Nylander utsågs ju för övrigt till Årets Inredare vid Residence Stora Formpris 2020 och har en mycket egen och signifikativ stil där vintage står i fokus.
Och ja, nu har hon gjort ett fint inspirationssamarbete med ingen mindre än denna välkända inredningsbutik online som jag vet att ni gillar!

Lampan ovan är så fin och hittas HÄR samt sidobordet i bild med 20% rabatt HÄR

Gillar du den ribbade klänningen som Marie bär kika HÄR och nu 30% rabatt

Här har som sagt utvalda delar från höstkollektionen från Ellos Home fått flytta in och ta plats i det välkända rosa huset som så många blivit förtjusta i, och jag tror att Marie och hennes familj lockat en del andra att slå till på liknande lägenheter och hus utomlands minsann… (sett via instaworld)
Här ser man ju tydligt hur en miljö kan påverka den inredning som placeras där, ja här möter onekligen uråldrig arkitektur och vintage det helt nyproducerade i inredningsväg.

Matbordet ovan hittar du HÄR och just nu med 20% rabatt precis som rottingstolen HÄR , vasen på bordet HÄR och  gillar du krukan i bakgrunden kika HÄR

Vintageskåpet är bara så vackert och gillar du skåp lika dessa kan jag tipsa Dig om att liknande går att hitta bla hos Entourage of Design (Magasin36) i Höganäs.

Läs mitt inlägg därifrån HÄR

Att blanda gammalt och nytt, dyrt och lite billigare i en härlig mix bidrar till en personlig inredningsstil som blir svår att kopiera rakt av.. att hitta sin egen stil är inte gjort i en handvändning.
Våga prova dig fram, var inte rädd för att det ska bli fel etc, det viktiga är att det passar Dig som bor där och att du tycker att ditt hem känns hemtrevligt.

Mattan av ull på golvet som syns i bild HÄR// Mattan på väggen (kul tips!) HÄR

Fåtöjerna finns HÄR och kudden med pompoms HÄR

Gillar du skänken ovan kika HÄR

Gillar du korgen som sälj i ett set om två korgar kika HÄR

Sänggaveln ovan finns HÄR och sängbordet HÄR och båda med 20% rabatt

Bäddsetet hittar du HÄR samt överkastet med 40% rabatt HÄR

Visst är det fint och inspirerande reportage som har gjorts och jag ser även fram emot att se den kommande säsongen av Husdrömmar Sicilien som kommer snart på SVT, ett favoritprogram som snart kommer med säsong 3 för att ytterligare få följa med på deras husprojekt extra allt.

*inspirationsbilder från Ellos Home och styling gjord av Marie Olsson Nylander

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *