Söndagslunken

Hej fina kompis hoppas att allt är fint hos Dig idag denna augustisöndag, kanske sista semesterdagen för en del, ja här i Båstad är det lite mindre “semesterfirare” idag verkar det som iallafall här i Norrviken.
Vädret till trots med både regn och åska mellan varven, har jag hunnit bada två gånger i spegelblankt hav, det är fina grejor det som förgyller livet.

 

Visst minns du att jag tipsade om de fina Köpenhamnskrukorna med hela 50% rabatt ?
Jag slog till på den stora gröna varianten som finns HÄR med 60% rabatt , och blomman som är i krukan är en slags pelargon tror jag, av ett lite annorlunda slag som jag köpte i blomsterbutiken som finns i Höganäs i samma byggnad som Magasin 36.
Jag och blommors namn är dock inte alls något som går ihop, så jag kan ha helt fel för mig…

Krukan och Mini Love!

Världens finaste och duktigaste lille Agathon!

Så glad att vi fått ynnesten att ha honom som familjemedlem här hos oss, han är så vansinnigt snäll, lugn och lätt att ha att göra med, och det mesta funkar hur bra som helst redan nu efter bara några veckor.

Nyfiken är han också, ja det är så spännande med allt som är nytt, och helst ska man smaka på allt tycker han.
Jag tror han kommer undan med liiite för mycket mellan varven pga för söt, men jag försöker skärpa till mig och vara lite hård med honom men det är inte det lättaste alla gånger men det bästa i det långa loppet.

Idag har jag även sålt lite mer från FlyttBloppis , nämligen den fina utemöbelgruppen Grand Life, som nu fått nya lyckliga ägare.
Det blev så förtjusta i möblerna att de frågade var de kan köpa fler produkter från Ethimo, så kul!
Soffgruppen från Muuto ovan i bild är fortfarande till salu dock, och jag har även lagt ut denna på Blocket idag…

Den vita Köpenhamnskrukan hittar du HÄR och där köper man fatet separat och detta finns HÄR

En fin ljuslykta i metall och glas i samma stil som min hittar du HÄR

Den gröna krukan ovan i bild som du hittar HÄR hade jag sedan tidigare men växten som är ny köptes tillsammans med den andra som jag visade ovan.
Växten i fråga är en variant av Palettblad som är lite inne just nu, och denna växt finns i många olika skepnader och varianter som du säkert vet.

Ha en fortsatt fin söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.