Muuto Outline

 

Som du kanske sett sedan tidigare så har jag en FlyttBloppis  just nu och säljer bla soffan och fåtöljerna från Muuto modell Outline designad av Anderssen & Voll.
En riktigt snygg soffgrupp som lanserades år 2016. Soffan finns både som 2-sits och 3-sits och som fåtölj, och den som jag säljer är 3-sitsmodellen i Kvadrat-textilen av ullmix i sober fin grå nyans + 2 fåtöljer.

OBS! Båda tavlorna är sålda!  Kuddarna från Svenskt Tenn är inte till salu! 

En rymlig modell med en  på hela 220 centimeter, rygg, sits och armstöd har ett vackert kurvat utseende som står i fin kontrast mot underredet och utsidans snäva, raka linjer.

 

Säljer som sagt även två fåtöljer från samma modell. Stora rejäla fåtöljer som även funkar fint utan soffan om man vill köpa endast dessa.
Hela serien är konstruerad av trä och stål, och bärs upp av ett stilrent svart underrede i pulverlackerad aluminium.
Plymåerna har stoppats med mjuk fyllning av både kallskum/granulat och fjäder, vilket bjuder på en fantastisk komfort trots soffans lätta uttryck.
Själva sittkuddarna både i soffan och i fåtöljerna knäpps fast med en blixtlås så dessa överdrag är avtagbara och går att lämna in för tvätt hos fackman, skulle inte rekommendera att tvätta själv dock.

Här en produktbild av fåtöljen som jag har två exakt lika dana av. Dessa är i ärlighetens namn aldrig suttna i då vi alltid landar i soffan…

Storleken på fåtöljen är enligt nedan:
Längd: 88 cm.
Djup: 84 cm.
Höjd: 69,5 cm.
Sitthöjd: 40 cm.

Textilien i sig är är väldigt tålig och lättskött, de små fläckar som vi har fått har jag bara duttat på med kallt vatten och de har försvunnit på direkten.

Soffan i nyskick kostar ca 32.000 kr och fåtöljerna 20.000 kr/st
Vill du köpa hela gruppen är priset för allt 34.000 kr
Vill du bara köpa soffan är priset för denna 20.000 kr och pris per fåtölj 9.000 kr

Skåpet i bakgrunden är sålt till en trevlig tjej som håller på att bygga sommarhus i Torekov. Så glad att sakerna kommer till fin användning av er som följer mig.

Här ovan ser du fåtöljerna bakifrån samt även matstolarna av fint svart läder med benställning av metall som kommer från Cuero Design som jag också säljer.
Dessa kostar 2.500 kr styck eller om du vill köpa alla 4, då är priset 8.000 kr

Lägg en kommentar här nedan om du är intresserad så mailar jag Dig så snart jag hinner!

Håll även utkik framöver för få tänkte jag lägga ut fin belysning som jag vill hitta nya ägare till!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.