Ny vecka nya tag men först tänkte jag backa bandet en smula och visa ett av helgens utflyktsmål som passade perfekt nu när sommarn tagit en liten paus här i söder.
Vi begav oss som så många andra till inget mindre än Blå Hallen som finns i Höganäs på samma område som Magasin 36, Garage Bar mfl.

Blå Hallen för dig som ännu inte stiftat bekantskap med denna, är Höganäs ”nya” event-och utställningshall, en stor magasinsbyggnad som tidigare tillhörde Höganäsbolaget.
Numera används den gamla vackra tegelbyggnaden med tillhörande hall  till stora event, utställningar, konferenser, möten och mässor av olika slag.
Blå Hallen har fått väldigt mycket uppmärksamhet för dess evenemang och ja det är värt ett besök för den som är inrednings och vintageintresserad.

Just nu och tom nästa helg 8/8 pågår temautställningen Kullared, ja under sex sommarhelger förvandlas Blå Hallen till ett annorlunda varuhus med mode, design, konst, antikviteter, trädgård och mat och utbudet förändras från vecka till vecka, så ingen helg är den andra lik.

Allt på plats var till salu och här fanns både vintage och nytillverkat, inredning, konst och mode som varvades om vartannat till en härligt inspirerande mix.
Soffan och fåtöljerna var riktigt fina tycker jag, vintage som nu är trendigare än någonsin.

När vi var där passade vi på att äta lunch och även denna gången blev det pizza, hahaha, det känns som om napolitanska pizzor har ätits väldigt många gånger under denna sommaren.
Och nu ännu en gång eftersom det var det som fanns på menyn..

Pop-up-restaurangen Vin&Kantin som drivs av personerna bakom populära Helsingborgs-restaurangen Drottninggatan 35 och sommarrestaurangen Fria Bad&Bar också i Helsingborg.
Pizza och en Burratasallad samt italienska snacks, vin osv fanns på menyn och med lokala råvaror och pizzabagare för öppen ridå i det öppnat köket  kändes det som en given succé.

Pizzan fick klart godkänt även om den inte alls var i riktigt samma klass som de andra pizzorna i samma stil som vi redan hunnit testa (Mina pizza-tips hittar du )

Lille Agaton fick hänga med även denna gången och det klarade han med bravur!

Innan vi lämnde Blå Hallen så passade vi även på att ta en gudomligt god glass med så goda och spännande smaker från Kullabygdens Vanilj & Choklad, sommarens bästa glassupplevelse!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *