I morse vaknade jag och var på sånt jäkla dåligt humör att det inte ens kändes lönt att kliva ur sängen.
Vet inte om du har dagar som är likadana, men ibland händer det mig, och då vet man att det blir en pärs att kravla sig ur det där svarta hålet….
Antar att det beror på hormonerna samt att jag har för mycket att tänka på just nu, ja det surrar rejält i skallen just nu.
För mycket nytt på en gång, och saker som måste tas omhand på en och samma gång, kanske lätt som en plätt för någon annan, men inte för mig.
Funderar på operationen som ska ske, lägenheten vi ska tömma och flytta ut ur, den nya lägenheten som vi köpt och ska fixa till, hur det ska gå med lille Agathon om han ska gå att uppfostra eller inte…hur Alfred mår osv.
Funderar nog även på bloggen om den ska rulla på som vanligt, eller om det är dags för en nystart även här…

För mycket som surrar helt enkelt och som sagt,  det går inte riktigt ordning på tankarna just nu för min del, och stressen kommer precis som prestationsångesten som ett brev på posten.
Saker som jag tänkte skulle bli perfekta för den nya lägheten känns nu helt fel och ibland som ett omöjligt berg att bestiga….

Så idag har jag mest försökt vila tankarna, och har pysslat om växterna så att de ska trivas det varma vädret till trots.
Där längst med fönsterpartiet trivs de bäst just nu så där får de stå i samlad skara tills vidare.
Korgen av rotting HÄR är förresten på REA just nu, så fin och dekorativ och användbar till mycket, och fler fina korgar HÄR.

Den svarta metallkrukan är tyvärr slut i svart men finns i grått HÄR och även denna med nedsatt pris.

Gillar du linnepläden med tofsar som egentligen är ett överkast, då finns denna HÄR och även denna som finns i många färger, på REA.

Ha en fin kväll och välkommen hit snart igen!

Kram

1 kommentar

 1. Viktoria

  Hejsan!
  Jag förstår dig precis eftersom jag reagerar på samma sätt när det blir för mycket. Klokt att ta det lugnt och låta ”själen komma i kapp”. Allt kommer säkerligen att ordna upp sig på bästa sätt.
  Min personliga åsikt om din blogg är att den är helt perfekt som den är! Dina inredningstips är toppen och jag älskar dina bilder och ditt sätt att formulera dig. Stort tack för den och massor av styrkekramar!
  (Själv funderar jag som 50-åring att skaffa min första tatuering med texten: Faith>Fear. För att påminna mig om att inte ta ut min oro i förskott. Men det är nog enklare med ett armband med den texten. )

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *