Solen går ner i Norrviken…

av | jul 23, 2021 | Okategoriserade

Hej fina kompis hoppas din fredag har varit fin?

Idag har vi varit hemma och hälsat på mina föräldrar, en bit att köra med bil fram och tillbaka, och en mysig lunch följt av fika i deras trädgård med 4 hundar att hålla koll på har gjort att det inte blivit så mycket aktivitet vare sig här i bloggen eller på Instagram idag.
Så blir det ibland, men det är väl så när livet kommer emellan?

Kvällens solnedgång här i Norrviken var lika magisk som den ovan i bild som jag fångade på bild förra året, ja solnedgångar med eldröda klot som sänker sig ner i havet är vi bortskämda med här hela sommaren lång.

Tack för att du kikade in och snart ses vi igen hoppas jag, du är alltid varmt välkommen hit!

Kram

1 kommentar

  1. Margareta

    Så fin bild på den vackra solnedgången !

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *