Hund-SPA och hemmamys

*inlägget innehåller annonslänkar*

Tisdag här hos oss som befinner oss minst sagt i valpbubblan med allt ved det innebär i form av hålla koll på var han är, vad han gör, springa in och ut för att undvika olyckor inomhus osv.
Idag har jag och Agathon dessutom varit ensamma hemma då Affe & August har varit på deras hund-SPA i Tygelsjö för att bli tvättade, frisserad och få klorna klippta så att de blir extra fina.
I skrivande stund är de snart hemma igen och det ser både jag och lilleman framemot, jag gissar att han saknat att busa med dem idag, han gillar att kivas och dra dem i öronen och deras svansar nämligen.
Idag har han endast haft mig att terrorisera och jag kan lova att hans sylvassa små gaddar i hälsenan är mindre skönt hahaha…

Om du precis som jag och Agatahon gillar den fina ullpläden i bild så hittar du denna om du kikar HÄR och denna finns även i beige på REA HÄR

Agathons hundleksak i form av ett ben HÄR

När han busat klart blir han såklart trött mellan varven och då passade jag på att lägga honom på en filt i solstolen som finns HÄR på balkongen så att jag kunde få tid för min pilates på min matta där ute i solen.
Han sov en hel timme så det funkade jättefint och visst är han söt där han snusar sött?
Agathon är jättesnäll och duktig och lär sig nya saker hela tiden, ja tex att hänga på storebrosorna när de kommer och tigger gurkbitar har han snabbt anslutit sig till,  och nu äter även han pyttesmå gurkbitar minsann, och han har även snappat upp var matlådan finns här hemma, att bära runt på en tennisboll osv samt att han sover hela natten mellan oss i sängen tillsammans med våra andra två pälsklingar.

Hoppas du haft en lika fin och mysig som jag har haft och att du får en fin och mysig kväll också.

Tack för att du kikar in här hos oss, det betyder så mycket, ja kanske mer än du anar.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.