Baguetteria 2020

av | jul 5, 2021 | Inredningshjälpen tipsar!

Igår var det ju precis som idag ett ganska ihärdigt regnande och tom åska här i Båstad och av erfarenhet vet vi att vädret här  i trakterna kan variera kraftigt från by till by och spanade därför in vädret på andra sidan åsen och insåg att det var strålande sol i Mölle.
Sagt och gjort, vi hyrde kosan dit och givetvis blev det ett pizzastopp hos Mölle Krukmakeri  och deras gudomligt goda pizza.

Efter det tog vi den korta promenaden ner till badbryggan för ett dopp och efter det det fortsatt vi vidare till hamnen där det finns en massa olika restauranger nu under sommaren.

Ett av dessa ställen är mer bedårande och lockande än det andra och det är givetvis Baguetteria 2020 .
En kiosk i runda mjuka former, så som kiosker såg ut förr i tiden och här huserar sedan förra året inga mindre än den välkända fd TV-profilen Emma Andersson aka ”Robinson Emma” och hennes man Henrik Zetterberg fd hockeyproffset med tjusig baguetteria på bästa platsen i hamnen.

Ett koncept med välfyllda baguetter med olika fyllningar som görs på plats efter beställning.
Vi hade ju redan ätit pizza så det blev ingen baguette för vår del denna gången, men vi testade deras italienska gelato i mjukglassform som var riktigt god.
Spanade dock in andras baguetter och de såg väldigt smarrig ut så längtar efter att testa dessa snart.

Konceptet har vuxit så det knakar och har blivit väldigt populärt och så pass att man redan nu utökat verksamheten med vagnar i samma stil som kiosken som finns bla vid Riviera Strand här i Båstad, i Vejbystrand och i Ängelholm, läs mer HÄR
Ett tips helt utan reklam, hoppas att du gillar’!

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Gulligaste glassvagnen

    […] minns kanske att jag berättade om Baguetteria 2020 i Mölle alldeles nyligen? En sån bedårade kiosk i gammaldags stil och jag tror även att jag nämnde då […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *