Jenny- en nyhet från Duro

av | jul 4, 2021 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

* Betalt samarbete med Duro*

Hej!
Idag vill jag i samarbete med tapettillverkaren Duro visa Dig den senaste kollektionen hos dem, en mycket passande sådan nu lagom till sommaren då dess namn är Blommor & Blad 
Duro är för dig som inte är bekant med varumärket ett företag som  alltid värnat om miljön och deras tapeter är ”närodlade” eftersom de tillverkas i deras tapetfabrik i Hagaström i Gävle.
Hela processen, från idé till färdig tapet sker så kallat ”in house” och med stor omtanke om miljö och hållbarhet.

Nu åter till kollektionen ifråga!
Trenden med hemmaodlingar, egna tjusiga växthus i trädgården osv har vi ju sett komma smygande under en tid och nu blommar trenden ut på riktigt.
I kölvattnet av detta passa det ju ypperligt med tapeter på samma tema, och ja nu när ljuset och värmen kommit åter, när vi ska göra fint i sommarhuset etc passar tapeter som dessa extra fint tycker jag.

Duro har hämtat inspirationen från ”lusten att odla och se fröna gro och växa, från trädgårdsfest och blommande sommartäppor, äppellunden som frodas och fågelsången i den hemliga trädgården…”
Visst låter det somrigt och härligt, och tänk att kunna konservera och bevara den känslan i hemmet och njuta sommarkänsla även när snålblåsten viner i november?

Kollektionen i fråga består av 7 nya mönster och även en favorit från arkivet, nämligen Hudiksvall som nu lanseras i nya kulörer.
Tapeten som jag visar med mina egna bilder här i inlägget visar tapeten Jenny som tar oss med in till trädgårdens lummigare delar där bladverket är tätt och en liten näktergal gör entré.
Blommor och blad i kombination med småfåglar, en mönstrad men samtidigt sober och snäll tapet då mönstret går ton i ton med själva fonden. bildar en överdådig enhet och en avslappnande känsla. Jenny finns i färgerna vit, ljusgrön och blå, men jag personligen skulle nog kalla den vita för ljusgrå hellre än vit.

Jag som personligen fegar ur när det kommer till just mönstrade tapeter faller som en fura för denna kollektion som känns sober och inte tar över rummet helt då själva mönstret och fonden går i samma kulör fast i olika nyanser.

Min personliga favorit är den vackert gröna kulören, ja drömmen vore ju ett eget fint sommarhus att inreda med denna tapet i något av rummen.
Jag tänker mig smal pärlspont till midjehöjd målad i samma matta kulör, och sen fina Jenny upp till taket.
En sådan variant blir så himla fint tycker jag, och ett förslag till Dig som kanske är i full fart med att renovera osv i sommar.

Om du kikar HÄR så kan du spana in samtliga tapeter och dess olika mönster och kulörer som ingår i kollektionen som finns ute till försäljning nu.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *