Moby’s Shack

av | jun 28, 2021 | Livet


Alla vardagsnära ting, sånt där som man kanske tar för givet och inte reflekterar nämnvärt över när livet rusar på från det ena till det andra och man verkar aldrig sitta still.
Glädjen att ha allt detta som jag visar via mina snapshots från mobilen under dagens Bjäretur genom svårslagen natur här på Bjäre och närmare bestämt ute i Torekov.
Det är så vackert här, närheten till havet och härliga bad, de öppna slätterna, promenadvägarna med jobbiga backar, äppelodlingarna, självplockslanden med jordgubbar, gårdsbutikerna med härodlat direkt från en bod vid grönsakslandet, betande djur osv..
Inget av detta tillhör vare sig mig eller dig, men att få vara här och ta del av allt är det som jag känner stor tacksamhet för just nu.

Den rundan som vi ofta går når en bra bit utanför själva byn och tar cirka en och en halv timme i raskt tempo, njutbara minuter ska jag tillägga, för med allt detta att vila ögonen på så flyger man nästan fram och är tillbaka nere i själva Torekovs by igen. En liten pytteplats där allt maxas under några sommarmånader för att sedan bli totalt folktomt och igenbommat till hösten.

Ett av juni månads bad från bryggan bortanför Morgonbryggan i Torekov, där är det lite mera krångligt att ta sig ut till bryggan, men det alltid är lite mindre folk som badar där, så mödan värt.
Så skönt med ett svalkande dopp efter en svettig runda!

Efter badet blev det en sen lunch i solen hos en annan restaurangfavorit som ligger nere i hamnen, nämligen charmiga Moby’s Shack som har riktigt bra och fräsch mat på deras meny.
Man blir faktiskt positivt överraskad då det ser väldigt enkelt ut där rent utseendemässigt, maten som serveras är nämligen tip top!

Vi åt en sushibowl med en massa gott toppat med färsk koriander, och även en Edamame som är en storfavorit både hos mig och min man.

På menyn finns en massa annat gott som tacos, burgare, sötpotatispommes, ribs, grillad fisk osv och helt klart ett tips för  dig som  gillar den typen av mat och lite roliga drinkar.

Ha en fin kväll!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *