Svenska Jordgubbar

av | jun 9, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate


Hej fina kompis hoppas du har det fint hos dig idag?
Jag har haft en fin dag och hunnit med att bada i havet i två gånger och fixat och donat här i vanlig ordning.
Nu alldeles strax blir det något avsnitt av den svenska serien Heder som kommit med en andra säsong som är riktigt spännande och tänker lyxa till det en smula med årets första svenska jordgubbar och lättvispad grädde.

Knallröda söta jordgubbar som blir ännu sötare när man droppar på lite citronsaft, och gillar du den fina skålen som de ligger i så kan jag tipsa om att denna fina designskål är på REA med hela 50% rabatt  just nu.

Även den lite mindre gräddskålen kommer från samma kungliga serie men denna är tyvärr inte på REA men finns HÄR, och gillar du precis som jag denna serien så finns det en hel massa fint på kampanj om du kikar HÄR

Ha en fortsatt fin kväll så ses vi snart igen!

Kram

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *