Fynd från Österlen

Ikväll kikar jag in för att visa Dig lite snabbt mina fina fynd som jag fick med mig hem från Österlen nu senast när vi där, samt några pressutskick som damp ner här igår.
Lite smått och gott av blandad kompott, men allt lika förtjusande fint!

Bevattningskulor är ju bara så bra att använda nu när det är varmt och man behöver lämna växterna ensamma några dagar. Jag har en hel massa olika varianter sedan tidigare, men nu även kulan i bild som jag köpte hos Karl Fredrik på Ecklaholm
Pressutskicket från Svenskt Tenn om Pepis Flora är bara så fint, deras senaste tillskott från mönsterarkivet med Josef Frank’s mest älskade botaniska mönster i fokus och sommarutställningen med samma tema som öppnar i butiken nu i veckan får du inte missa om du är Stockholm.

Tapetrullarna berättar jag mer om senare så håll utkik!

Fina och praktiska bevattningskulor hittar du HÄR och HÄR gillar du träfatet så har jag köpt det hos H&M Home men tyvärr slutsålt online.

Kolla här!
Ett så himla fint spillkum av keramik med glaserad insida hittade jag hos Karl Fredrik minsann, och även kökshanddukarna i traditionell stil som kommer från Axlings, och deras produkter kan du bla köpa HÄR 

Ha en fortsatt fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.