Finaste gatan i Båstad

Måndag, den första måndagen i juni och visst känns det nu att den där riktiga sommaren med långa lediga dagar finns inom räckhåll?
Helgens härliga sommarväder lyser dock lite med sin frånvaro här i Båstad idag och istället är himmeln lite grå istället för blå och det har faktiskt regnat en smula oxå.
Dock hann jag bada i förmiddags när det fortfarande var ganska fint väder och det var faktiskt första gången i år som det inte var iskallt i vattnet.

Idag har jag även varit ute på min långpromenad in till byn och sen tillbaka till Norrviken igen, en tur som går längs med havet och genom de finaste små gatorna, hamnen osv inne i Båstad.
Den finaste gatan av dem alla är såklart Agardhsgatan med de tjusigaste sekelskifteshusen man kan tänka sig, och ja idag stannade jag till och knäppte några bilder när jag passerade igenom där.
Det kvittar hur många gånger jag gått där genom åren, jag blir lika förälskad VARJE gång.

Mitt absoluta drömhus är detta!

Ja, så himla fint i minsta detalj och blomprakten utanför gör ju sitt till det hela och dessutom går det en porlande bäck precis bredvid hus så det är alltigenom ljuvligt.
På Agardhsgatan finns även Märta Måås Fjetterström som du kanske känner till, och Båstad lever verkligen upp från nu till och med augusti så passa på att ta en tur hit och strosa runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.