Hej fina kompis hoppas du har det bra hos dig och att du haft en härlig tisdag.
Idag har jag varit hos läkaren i Halmstad, eller rättare sagt operatören som det kallas numera om man utfört en operation.
Anledningen till besöket var att jag fortfarande har ort i armen och att den är väldigt svullen, sned och inte fungerar riktigt som den ska.
Jag fick en lång och bra pratstund med läkaren och fick fick till viss del svar på mina frågor som jag har och det enda som finns att göra just nu är att ha tålamod, kämpa på och att det kan ta ett år innan det går att se exakt hur det blir…
Handledsbrott är tydligen svåra att läka generellt sett, och i mitt fall var det ett allvarligt brott med flera splitterskador åt olika håll så att det iom det tar ännu längre tid.

Efter att vi varit i Halmstad körde vi tillbaka till Båstad och stannade till hos Studio J på Köpmansgatan mitt i byn.
Mitt mål var fina tulpaner och hittade de franska fransiga tulpanerna i vasen samt några andra papegoj-tulpaner som inte kom med på bild här i inlägget…

Precis när vi var där höll de på att packa upp en massa fint porslin från italienska FRATELLI COLÌ, ett varumärke som inte finns på speciellt många ställen har jag insett, men om du saknar köpställe nära dig så finns det att beställa online  HÄR

Jag har en massa delar sedan tidigare men idag slog jag till på två jumokoppar som även är perfekta till fil & musli, soppa osv.
Älskar stora koppar som dessa!

 

Hos läkaren blev jag förresten även inbokad för en ny röntgen av handleden, tidigare gånger har de kunnat röntga direkt när jag varit där men nu var tydligen den möjligheten borta då Covid-19 ökat mqrkant i Halland den senaste tiden med hög belastning på sjukhuset.

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *