Inspiration för uteplatsen

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis hoppas att du haft en fin och härlig helg , här hos oss har solen strålat från en nästan klarblå himmel men också dess motsats med regn och bus, ja typiskt aprilväder kan man säga…
I detta inlägget med bilder från förra sommarens terrass vill jag bjuda på inspiration till din uteplats, ja en föraning om det som komma skall!

Jag älskar terrakottakrukor och den fina med en krans upptill hittar du på kampanj just nu HÄR och fler fina krukor i liknande stil finns HÄR

Är man på terrassen eller balkongen så får man alltid sällskap av minst en fyrbent vän, och i detta fallet var det Alfred som älskar att ligga i solen och njuta, ja bättre livsnjutare än den lilla herren får man leta länge efter.

Den hopfällbara solstolen i teak med hållbar textil för utomhusbruk heter Elle och kan beställas HÄR

Den hopfällbara metallstolen av pulverlackerat galvaniserat stål finns HÄR och finns i många andra fina kulörer och nu dessutom med 15% rabatt.

Ljusslinga lika den i bild hittar du  HÄR

Stora keramikkrukor för plantering av växter är alltid bra att ha till hands!

En massa fina utomhuskrukor i liknande stil finns HÄR

Affe älskar den stoppade dynan klädd i linnetextil med små tofsar i hörnen, en dyna dom hängt med i en massa år både inne och ute.
Dynan finns fortfarande kvar i sortimentet HÄR och det finns en liknande variant HÄR som dessutom är på kampanj just nu och under halva priset i jämförelse.

Pläden som egentligen är en duk  från Chamois vars fina produkter du hittar HÄR

Jag älskar lounge-möblerna ovan i bild, en fin och flexibel serie med namnet Infinity som kommer från vår egen italienska agentur Ethimo. Denna möbelserie hittar du med 15% rabatt just nu
HÄR

Starta säsongen med en grundlig rengörning av terrassdäck eller liknande, städa och plocka undan allt som är onödigt och som inte använd och starta om från ett ”blankt blad”.
Vårda möbler som behöver oljas in, målas om osv, möblera om och prova dig fram till du hittar den bästa lösningen och tänk på att aldrig övermöblera!

Terrakotta, älskar väderbitna terrakottakrukor och spirande grön växtlighet i vårsol!

Vill du fixa stilen som jag visar här via mina bilder så har jag gjort adlinks här nedan så att du enkelt hittar till allt det som syns i bild.

Loungegruppen Infinity med 15% rabatt hittar du HÄR

Parasoll HÄR // Parasollfot HÄR

Elle Solstol som är hopfällbar HÄR

Pläden  Monogram HÄR

Kruka rund form i terrakotta HÄR

Kruka Bergs Potter HÄR  // Hög grå urna HÄR

Lampa av teak HÄR // Ljusslinga  HÄR

Utsikten från husen i Norrviken går inte av för hackor, havsnära minst sagt med egen badbrygga osv, och vid klart väder väder kan man se Halmstad på andra sidan!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.