Bibi – Made in Blekinge

av | mar 2, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag kikar jag in med några nytagna bilder från sovrummet där jag spenderat för mycket tid de senaste veckorna, vila har varit något jag varit tvungen till med tanke på min brutna arm, smärtn, illamåendet och tröttheten som känns som ständigt pågående.
Ett fint och vilsamt rum tack och lov, men detta till trots så börjar jag bli less på mitt påtvingade lugna temp och att ha ont hela tiden.

Precis innan operationen fick jag en fin present skickad till mig från bästa Malin som driver varumärket Mimou, det är såklart den prickiga kudden Bibi som finns i två olika kulörer HÄR, och som rubriken skvallrar om så är denna skönhet made in Blekinge där Mimou har sina rötter.
En ryakudde av tuftad ull och lin på en botten av återvunnen fiber, och en del av ett projekt där Mimou tillverkar produkter lokalt i Sverige.
Kudden Bibi tuftas hos Hitex i Svängsta som har specialtillverkat mattor i hög kvalité,  tillskärning och sömnad sker i Ronneby som även är Mimous hemstad.

På sängen skymtar även linnekuddarna 60×60 HÄR samt off white sammetskuddar med smock HÄR som är ett riktigt budgetfynd, samt ett blågrått överkast från Himla HÄR

Liknande vita halvskira gardiner hittar du HÄR 0ch gillar du taklampan av textil kika HÄR

Ljusstaken i fönstret finns HÄR och en fin liknande mässingskruka finns här med 30% rabatt just nu finns HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *