Ethimo Venexia

av | jan 22, 2021 | Okategoriserade

Såhär dags på året brukar ju årets första design och inredningsmässor gå av stapeln, dock inte i år och inte heller under förra hösten.
Vi brukar då två gånger om året besöka våra agenturer där italienska Ethimo går i spetsen för att span in nyheterna live, få genomgång av material osv, och inte minst möta kunderna på plats.
Saknaden är såklart stor att inte ha möjlighet till detta, men tack och lov så är Ethimo helt otroliga när det kommer till den virtuella presentationen med kataloger, hemsida med all info och grymt bildmaterial osv.
Jag brukar ju även visa de stora nyheterna som de flesta brukar presenteras först under Salone del Mobile i Milano, en av världens största designmässor som även denna ställdes in 2020, och flyttats fram i år i september som det ser ut just nu men HÄR kan du se när vi var i Milano senast och Paris HÄR
Jag tänker såklart inte låta detta hindra mig från att visa årets nyheter som kommer ut i butik här i Sverige inom kort, och först ut har vi tjusiga Venexia!

Venexia är en sprillans ny lounge-grupp designad av svensk-italienska Luca Nichetto som även designat kollektionerna Esedra, Pluvia, Lucerna, Pharos och Concreto för Ethimo.
Denna kollektionen har redan fått väldigt mycket uppmärksamhet och blivit otroligt populär runt om i världen, nu hoppas vi på samma varma välkomnande här i Sverige!

Venexia tillverkas av aluminium som sedan är pulverlackerad och tål de tuffaste klimat, dynorna är tillverkade av återvunnet material som är helt vattentäta och klädseln är av högsta kvalitet och har inomhuskänslan men är anpassat för utomhusklimat.
Borden har också en ram av aluminium och bordsskivorna är av lava sten eller emaljerad terrakotta.
Venexia som är tillverkad i italien finns i de delar som du ser här ovan.
Den byggbara varianten öppnar upp för flexibilitet och stor kundanpassning såsom de flesta övriga kollektioner i Ethimo’s sortiment också gör.

Vill du se ännu mer och på lite närmare håll, spana då in videoklippet i bild HÄR ovan.

Jag återkommer snart med fler nyheter från vår älskade agentur Ethimo, och har du frågor om varumärket, återförsäljare osv så kontakta mig gärna på [email protected]

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *