Ett medvetet val


Hej fina vän, hoppas du har det fint denna fredag?
Vi har ju hoppat in i det nya året med en nytt oskrivet blad framför oss och detta samtidigt som hela världen fortfarande befinner sig i pandemin.
Inte i början, mitten av eller vid slutet verkar det som, utan bara att det är det tillståndet som gäller tills annat besked ges…och nu sägs snart den tredje vågen vara här…
Blir det även en fjärde, femte våg? Vi får väl se, ingen verkar veta riktigt säkert.

Det finns så himla mycket stt säga när det gäller detta, om allt som redan skett och oron inför framtiden.
Jag personligen funderar väldigt mycket, oroar mig och har nog i grunden starka åsikter, men jag har gjort ett aktivt val att inte ventilera dessa eller ge mig in i debatten i denna frågan som i alla andra känsliga frågor och ställningstagande här i min blogg, en blogg som handlar i grund och botten om inredning, design och trender.
Det finns ju mängder av betydligt mer personliga och åsiktsventilerande bloggar att ta del av om man vill, men jag gjort ett aktivt val för flera år sedan att inte vara en av dessa.
Detta innebär ju inte som det ibland kan antydas, att jag inte bryr mig om samhällsfrågor osv men jag varken vill eller mäktar med att se det som mitt arbete.
Den senaste tiden/året känns det ofta som om man måste engagera sig allt och ha åsikter och ta ställning och skulle man välja att inte göra så kan man i värsta fall bli anklagad för att förespråka worst scenario, vilket är helt fel och obegripligt tycker jag.

Det går ju som sagt dock inte att gå oberörd i allt det som sker just nu, och jag blev varm inombords när jag läste Fridas träffsäkra blogginlägg tidigare idag.
Jag kunde inte sagt det ett dugg bättre själv, spot on och faktiskt en lite tröstande känsla att inte vara ensam om att känna just så.
Ja, jag kan sträcka mig till att hålla med Frida till punkt och pricka och om du inte läst inlägget gör det HÄR

Med detta sagt önskar jag Dig en fortsatt fin fredag och en bra start på helgen.

Kram

1 reaktion på “Ett medvetet val”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.