Bara en helt vanlig torsdag


Torsdagkväll och bara en helt vanlig torsdag efter ett pärlband av juldagar, nyår osv och lite kanske lite vemodigt att julen är över men mest skönt att vardagen och rutinerna är tillbaka så att det nya året kan starta upp på riktigt.
Världen är ju fortfarande ställd på ändå med allt med pandemin och nu även allt kaos i USA, ja det är mycket som händer i år värld just nu som man inte hade kunnat föreställa sig med den vildaste fantasin.
Något jag lovat mig inför detta året är dock att inte oroa mig så mycket över sådant som jag inte kan påverka, men visst blir vi alla lite till mans berörda av allt som sker..

Det var inte enbart ny belysning som kom på plats här hos oss häromdagen utan även en ny större grön växt har flyttat in.
Det blev lite tom på den platsen när granen åkte ut, så jag slog till på lite nya växter i blomsterbutiken som har 50% rabatt på alla krukväxter just nu.

Denna lite annorlunda växt med fläckar på stänglarna är en Zebra-växt som jag hoppas inte ska vara allt för svårskött, och förhoppningsvis trivas här hos oss.
Jag slog även till på lite andra mindre gröna växter att fylla på med nu när julblommorna är ett minne blott, och gillar du metallkruka med mässingsfat HÄR (adlink)

Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.