Ny vecka med nya andetag

av | nov 16, 2020 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Ny vecka nya djupa andetag, en vecka som började lite dystert för oss alla till mans med tanke på de nya direktiven från regeringen när det gäller Covid-19 och den ökande smittspridningen i landet.

Jag har ju trots allt en fin och trogen skara av följare här hos mig, och jag vill såklart ta tillfället i akt att påverka på det lilla sätt som jag kan bidra med, så min uppmaning till Dig är ”Ta detta på allvar nu om du inte redan gjort det sedan tidigare, reglerna gäller inte för någon annan utan för mig och för dig”!!
Nu gäller det att tänka lite längre än bara till sig själv och sina nära, och  även visa hänsyn till alla människor i samhället, och inte minst ge alla som kämpar inom sjukvården en fair chans att klara av allt det som sker just nu.

Jag tänker att det kan vara värt att ha det jäkligt tråkigt just nu och undvika allt som inte är nödvändigt i utsvävningsväg, så att allt kan bli som vanligt igen lite snabbare?
Vi har det ju så otroligt bra och kan unna oss vad vi vill i stort sett alltid annars, och att göra dessa uppoffringar under en kortare period borde inte vara så smärtsamt?

Jag skulle dock önska att budskapet från regeringen vore tydligare, det känns lite luddigt med vad som gäller när man å ena sidan uppmanas att inte ha några hemmafester eller middagar, gå på gym osv  medan det är ok för många olika sällskap med max 8 personer att gå på restaurang, åka kommunalt, besöka varuhus osv..jag personligen tror att många inte följer detta eftersom det är svårtytt och försöker hitta kryphål för vad som är ok, vad tror du?

Jag har smugit fram en adventsljusstake nu i helgen och mer kommer på plats nu i veckan, i år vill jag starta lite tidigare än vanligt, i dessa tider då hemmamys står högt i rang finns det ingen anledning att hålla inne med härligheten.Ljusstaken köpte jag förra året men nu kan du köpa samma med 30% rabatt om du kikar HÄR, och denna är ju bara så fin med glaskuporna runt varje ljus.

Gillar du stilen så finns det flera varianter av ljusstaken HÄR och även dessa med samma rabatt!!

Ha nu en fortsatt fin kväll och var rädd om dig, hör blir det någon ny serie att titta på, väljer mellan Top Dog på CMore eller nya säsongen av The Crown på Netflix!

Kram

1 kommentar

  1. Margareta

    Kloka ord och jag håller med dig.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *