Årets första Amaryllisar

av | nov 15, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Söndag här hos oss och och jag har faktiskt börjat tjuvstarta lite med julbelysningen precis som många andra, och tänk vad glad man kan bli bra av en sån sak!
En fin adventsljusstake har kommit på plats och även en omtyckt stjärna men tänkte spara att visa dessa till imorgon, idag vill jag nämligen visa dig årets första Amaryllisar som förgyller köksön här hos oss.

Dessutom har jag beställt hem ännu en Snöblomma, var liksom tvungen att slå till på en sådan fining,  nu när den är på kampanj med hela  30% rabatt

En tjusig bukett med amaryllis på kvist och lite annat som tex eucalyptys som passar till alla buketter som man vill göra lite yvigare, även en Amaryllislök som jag placerat i en ny vas som flyttat in…

Vasen heter Iris designad av Ann Wåhlström och kommer  från Svenskt Tenn och jag köpte denna senast när vi var i Stockholm.
Jag har lite funderingar på att åka upp till Stockholm nu i veckan som kommer och köpa lite mer julbetonat hos Svenskt Tenn men känner mig osäker på om det är ett så smart alternativ i dessa tider.
Smittan sprider ju sig som en löpeld just nu och man vet knappt vad man ska våga göra eller inte…det finns ju inga reserestriktioner inom landet men det är ju ingen jättenödvändig sak, utan mest 2 dagars förströelse som det gäller…

Hur resonerar Du?

Ljusstaken är en gammal Blå Blomster från Royal Copenhagen.

Nu börjar den härliga tiden med julens blommor och gröna kvistar av olika slag, så himla glad och upprymd över detta, ja jag har faktiskt gått runt här och känt mig extra glad varje gång jag sett min fina bukett.
De små ljuspunkterna i livet kan ibland vara det som blir essence av livet på det stora hela, tänk på det!

1 kommentar

  1. Tina

    Visst avråder man väl från resor, såväl inom som mellan, vissa regioner?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *