Att ha nya korgfavoriter

av | aug 5, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

Hej fina kompis hoppas du haft en fin onsdag hos Dig.
Jag har i ärlighetens namn haft en sån där riktigt trög dag och inte riktigt kommit till skott med något seriöst förän nu framåt kvällen..
Och nja seriöst, jag vill iallafall viss Dig lite nytt här hos mig, häng med!

Rosor, Yuccapalm och en kaktus här hos oss!

Helt nyinflyttad är den fint flätade korgen från Mimou som nu får tjänstgöra som kruka till Yuccapalmen som trivs så himla bra hos oss.
Korgen från Mimou kommer i många olika skepnader och kan användas till all tänkbar form av förvaring och skulle du ha missat detta utbud av fina handflätade korgar kika genast HÄR

 

Två nya kuddar har också flyttat in här nyligen, ja jag visade ju för ett tag sedan min lilla uppdatering av soffan här hos oss, och dessa två tillkom i samma veva.
Den blå kudden, en mjuk sammetskudde med färgmatchad baksida där tyget är vävt med FibreGuard vilket innebär att det är lätt att rengöra från fläckar och godkänt som intygar att det är framtaget på ett sätt som är säkert både för miljö och för människor.
Kudden finns i flera kulörer och säljs med innekudde av dun HÄR

Den vita avlånga kudden 50×70 av tvättat, franskt lin i kraftig kvalitet och som är tvättad för att bli ännu mjukare och skönare hittar du HÄR och finns även i fler kulörer samt som ett fint överkast/pläd HÄR
Kuddfodralet har European Flax-certifierat lin vilket innebär att produkten består av lin i hög kvalitet odlad med hänsyn till miljön och med spårbarhet i hela produktionsprocessen från planta till fiber.

Den flätade korgen av rotting har jag visat dig förut och denna är perfekt att ha som förvaring av plädar eller andra textiler som inte används för tillfället, fler fina korgar att spana in finns HÄR.
En pläd av linne är perfekt att svepa runt sig under årets lite varmare månader och min linnepläd med slarvig franskant bild hittar du HÄR

Hoppas du gillade inlägget och hittade lite inspiration till att uppdatera ditt hem med lite nya textilier och småförvaring.

Ha en fin kväll!

Kram

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *