Uppdaterat soffan!

*inlägget innehåller annonslänkar*

Jag har påpekat det flera gånger förut, men det är så förbaskat enkelt och relativt billigt att skapa förändring med hjälp av lite nya textilier, inte sant?
Utgår man ifrån en annars ganska så lugn och neutral bas så kan man ändra accentfärger lite efter hand som humöret, trenderna och årstiderna svänger.
Det behöver inte vara alls mycket, det räcker som sagt med några nya kuddar, en ny fin matta och kanske en uppsättning nya gardiner?

Och alla till man så har vi väl sneglat på soffan i vardagsrummet och önskat att en helt soffa stod där istället? Men nej, det är inte direkt försvarbart vare sig hållbarhetssynpunkt eller ekonomiskt att byta ut stora möbler som soffor osv pågund av ett infall, men med ett gäng nya decokuddar och en pläd blir soffan nästan som ny och exakt så tänkte jag!
Jag bytte från grå+vita+salviagröna kuddar till vita, blå och litet inlag av rosa i soffan här hos oss för att skapa en ny känsla som jag även låtit fortsätta in i sovrummet, men det blir ett annat inlägg.

Gone to the Beach!

En sommarbetonad kudde som du hittar HÄR och en blå sammetskudde HÄR

Jag tänker ofta i säsong, köper sådant som jag verkligen vill ha länge, lite bättre kvalitet sov också byter jag helt enkelt efter säsong och hur andan faller på, spara och bevara!

Den spräckliga ljuslyktan av glas hittar du HÄR, de små mässingshållarna för värmeljus HÄR och den stora vita vasen/ljuslyktan Skogsberg & Smart

Lägg vikt vid detaljer och omge dig med sådant som du blir glad av, skapa ett litet stilleben på ditt soffbord och även detta bidrar till helhetskänslan vid soffan.
Några böcker, doftljus HÄR, ljusstakar, ljuslyktor och något grönt….
Gillar du ”huvudhalvorna” som egentligen är bokstöd så hittar du dessa HÄR

Nyinförskaffad är en rosa elefantkudden från Svenskt Tenn, älskar deras kuddar och unnar mig någon ny då och då och dessa är garanterat kuddar man behåller för alltid, så fina är de!
I bild ser du även ”Hotellkudden” från Lexington, och vita sammetskuddar från HÄR samt en linnepläd som du hittar HÄR

Sist men inte minst har vi en avlång jättefin kudde från Mimou HÄR med kraftigt tyg vävt i klassisk gåsöga.
Oeko-Tex® standard 100 certifierad, vilket är en garanti för att det inte innehåller hälsovådliga ämnen!
Fler fina kuddar från Mimou hittar du HÄR

Hoppas du blev inspirerad till din egen soff-make-over och ha en fin kväll!

1 reaktion på “Uppdaterat soffan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.