Ny vecka nya tag

av | jul 20, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis hoppas att du fått en fin start på veckan, ja ännu en härlig svenska sommarvecka att njuta till max av, inte sant?
Vi håller oss mestadels hemmavid denna sommaren, vi har ju så mycket härligt att njuta av här och i nejderna runtomkring Båstad.
Den värsta sommarhetsen kommer dessutom snart att lägga sig och då är allt som bäst och helt i min smak.

Vi har ju terrassen att njuta av och havet att bada i precis nedanför och dessutom en pool om det är lite för stormigt hav.

Har du förresten sett den hopfällbara regissörsstolen i lakerad aluminium HÄR , och stolen finns även i grå aluminium och vit klädsel HÄR om du föredrar den varianten.
En stol som är väderbeständig och kan stå ute i ur och skur samt textilen torkar väldigt snabbt, och en personlig favorit från vår agentur Ethimo.

Helt nyinflyttad är korgen tillverkad av flätad rotting, och just nu 20 % rabatt HÄR

Jag måste ju även visa dig pläden / överkastet av 100% franskt lin, denna finns i två storlekar och fler kulörer och även denna med 20 % rabatt HÄR just nu.

Både korgen och överkastet är ju sådana saker som man gillar lite extra av flera anledningar, ja tillverkade av fina naturmaterial och man kan använda dem till många olika ändamål.
Överkast och pläd har jag redan nämnt, men varför inte som duk till det dukade bordet?
Korgen kan man använda både till förvaring och som kruka om man inte vill ha den som en dekoration i sig, eller sätt en cylindervas inuti och placera ett blockljus (led) och voila så har du en fin ljuslykta.

Sist men inte minst vill jag ännu en gång tipsa dig om det lilla sidobordet i lakerad aluminium som finns i fler färger HÄR, och även den hopfällbara stolen i galvaniserat lackerat stål, finns i flera färger  HÄR

Ha en fortsatt fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *