Söndagskvällen är här efter en skön dag med långpromenad ute på vischan i Torekov, långt ifrån all turisthets som råder här just nu, och som jag får både ångest och lite panik av…
Flera sköna bad har det blivit både från ”vår brygga” här i Norrviken och från Morgonbryggan ute i Torekov, ätit lokalodlade hallon och glass från Riccardos i Halmstad som säljs i hamnen, en bra dag med andra ord.
Ikväll kikar jag in gör att visa Dig något fint som jag unnade mig när vi var i Stockholm i förra veckan, nämligen ännu en Tre Kulor ljusstake.
En ljusstake designad av Sigurd Persson och som jag sedan tidigare har dels i mässing och dels en ljusstake med jade-sten, och nu en tredje försilvrad variant av denna underbara ljusstake.
En ljusstake som är en liten dyrgrip kan man säga, men som jag vet att jag kommer att behålla och älska livet ut, hållbarhetstänk när det är som bäst tycker jag.

Helgbuketten här hemma är inte ens en bukett utan ”bara” en avknippsad Mårbacka, nerstucken i den kanske mest perfekta lilla vasen att använda till just en liten blomma som man vill sätta i fokus.
Vasen är ju den lilla spröda fina Ekollonvasen från Svenskt Tenn som du säker  känner till?
En ganska så ömtålig liten sak som lätt går i kras om man (läs jag) är lite klumpig, så ett par nya sådana fick också följa med vid senaste besöket

Också vill jag avsluta detta inlägget med två små tips, det första tipset är bokstöden i bild här ovan som du hittar HÄR (adlink), och tips nummer två är att senaste säsongen av Billions nu finns att kika på inne hos HBO!

Fler grymma serier (60 st) hittar du om du kikar HÄR

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *