Glad Midsommar!

Hej fina bloggkompis, vad kul att du kikar in här hos mig en dag som denna, Midsommarafton ska firas hela dagen lång och många av oss är på språng och har inte riktigt tid för att plöja sociala medier.
Men, jag vill såklart passa på att önska Dig en fin dag och att du firar Midsommar så som du önskar gör att du känner Dig glad.

Svenska traditioner i all ära, fina dagar att knyta an till eller skapa nya minnen, men samtidigt tunga dagar då det ofta kommer en tyngd av att allt måste vara på ett speciellt sätt för att anses vara rätt, och allra värst är det för dem som är ensamma och inte har någon att fira tillsammans med.

Jag har själv varit där i ensamhetens träsk, faktiskt samma år som jag träffade min man var jag helt ensam och firade inte det minsta på just midsommarafton, men sen bara någon vecka senare träffades vi på en stor sommarfest och sedan dess är vi alltid tillsammans och har varandra oavsett vilken dag almanackan visar.

Idag firar vi tillsammans med mina föräldrar, en fin promenad upp i Norrvikens Trädgårdar och sommarfika på terrassen bla står på schemat.
En lugn och skön variant som jag uppskattar så himla mycket just nu.
Tack för att du kikade in, och glöm inte att det alltid är öppet här hos mig…

Kram & Glad Midsommar!

1 reaktion på “Glad Midsommar!”

  • Lottal Ljungdahl skriver:

    Önskar dig o dina en trevlig midsommar🌺🌸💗Vill bara oxå skriva att jag tittar in på din blogg varje dag!! Detta har jag gjort i många år!! Så tack för din fina blogg🥰

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.