Magiska Sommarkvällar

av | jun 18, 2020 | Okategoriserade

Våren och sommaren 2020 kommer vi nog alla att minnas på ett speciellt sätt med tanke på allt som hänt, och hur allt som vi kanske tagit för givet som nu har ställts på sin spets.
Ja, inte minst hur vi umgås med nära och kära, ställer till med kalas och hur vi reser fritt som vi vill och när vi vill…
En utmanande tid och uppoffringarna har varit många för oss som lyckats hålla oss friska, för dem som varit sjuka och kanske allra mest för alla som jobbar inom sjukvården.
Men vi har mycket att vara tacksamma för, allt kunde varit betydligt värre om, vi inte levt i Sverige utan i något annat land där resurserna är sämre.
Ett land som jag alltid älskat och alltid lovordat oavsett vilka magiska platser som jag än befunnit mig på runt om i världen, Sverige i mitt hjärta…
Därför känner jag just nu ingen brådska att ge mig ut och resa just nu även om restriktionerna börjar lättas på, jag tänker, varför denna brådska att fara runt just nu, borde vi inte alla till mans kunna ta det lite lugnt med resandet denna sommaren?
Viruset verkar ju härja på ganska bra runt om i världen i detta nu och tar ingen hänsyn till att det vankas sommarsemester för de flesta…

Och ja vad kan man mer önska sig en fina sommardagar, den vackra skandinaviska naturen, härligt badvatten och massor med smultronställen att upptäcka i Sverige denna sommaren?
Själv känner jag sån tacksamhet och glädje över allt i det lilla just nu, och behöver faktiskt inte mycket mer än en magiskt vacker solnedgång att vila blicken på, och dessutom på repeat från terassen här hos oss varje kväll.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *