Min födelsedag!

Hej fina bloggkompis!!

Fredag, strålande sol och idag är det dessutom min födelsedag!
Förra året firade vi min dag på stranden i Thailand men idag har jag blivit firad av mina finaste här på hemmaplan, med sång, blommor och paket.
Vad mer kan man önska sig?

Så himla vackra rosor i den där aprikos/champagnefärgen som jag älskar och doften är helt magisk!

Ikväll blir det en lugn och skön kväll här hemma med skaldjursmiddag och ett glas bubbel.
Tack för att du kikade in här hos mig, vi ses snart igen!

4 reaktioner på “Min födelsedag!”

 • Marie skriver:

  Grattis till dig!

 • Maria skriver:

  Hej Anette, …och stort grattis till dig! Jag läser din blogg och förundras över hur konsekvent du lägger upp nya inlägg. Fantastiskt att du dagligen kommer med ny inspiration! Särskilt gillar jag när du redovisar veckans nyheter. Hoppas du blir ordentligt firad!

 • Maria skriver:

  Grattis på din dag! Hoppas den varit härlig. Vilka fina presenter du fått💞

 • Madeleine skriver:

  Grattis på födelsedagen🌸🎂🦋
  Vilka vackra rosor du fick, mina favoriter. Jag hoppas att du hade en underbart härlig dag! Tack för alla dina tips här på bloggen. Har aldrig tidigare kommenterat hos någon men då jag såg att det var tyst på din födelsedag så kändes det trist. Vill ge tillbaka lite god energi till dig som tack! Sköt om dig och ha en fortsatt fin helg!
  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.