Hey My Birthday

av | maj 16, 2019 | Resor

Hej fina bloggvän hoppas allt är fint hos Dig?

Igår firade jag min födelsedag här på Soneva Kiri, och mer firad än vad jag blev igårhar jag nog aldrig blivit.
Människorna här är ju så vänliga och snälla att det inte finns något motstycke och vår egen Mrs Friday när vi är här, hade fixat lite extra uppvakning dagen till ära. Min man uppvaktade såklart också som han alltid gör och resan i sig var en fin present precis som den andra gåvan som jag fick innan vi åkte hit eftersom den var för stor att ta med, du ska få se senare…
Mot kvällen igår var vi på SPA och fick den skönaste massagen man kan tänka sig, det var som balsam för hela kroppen och i natt sov jag skönare än någonsin.

Ovan i bild har jag på mig en ny tunika/Klänning i brun nyans och med ”riktiga leoparder” istället för leopardmönster som är så trendigt just nu.
Denna klänningen är på REA just nu och dessutom finns samma som en topp som du hittar HÄR med 25% rabatt.

Champagne, tårta och massage vad mer kan man önska sig?

Till middagen bytte jag om till min leopardmönstrade maxiklänning som jag köpt HÄR och denna modellen finns i fler mönster HÄR
En sval och skön klänning som sitter riktigt bra och med toppenfin, smickrande passform tack vare linningen av resår och reglerbara axelband.
Maxiklänningar har annars ofta en tendens att kännas som tält tycker jag, men så absolut inte denna variant.

Ha en fin dag!

Kram Anette

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Min födelsedag!

    […] sol och idag är det dessutom min födelsedag! Förra året firade vi min dag på stranden i Thailand men idag har jag blivit firad av mina finaste på hemmaplan, med sång, blommor och paket. Vad mer […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *