RABATTKOD – INREDNINGSHJALPEN

av | maj 15, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget är skrivet i samarbete med Jotex*

Som jag tipsade om häromdagen så har jag ju just nu ett samarbete med Jotex med rabattkoden INREDNINGSHJALPEN får du nu 20% rabatt på ett helt köp och då även möbler och mattor (erbjudandet kan dock ej kombinerad med andra erbjudanden) och gäller t om 19/5 2019.
Ovan i bild ser du mitt fina soffbord i mässing som är en av otroligt många fina produkter i Jotex sortiment.
Bordet finns dessutom i två olika storlekar varav jag valde det minsta för att det skulle vara lite mindre än det svarta bordet som det står tillsamman med.

Också måste jag ju tipsa om den nya stora handgjorda vasen/krukan av keramik som är hur fin som helst och med det hantverket och den fina kvaliteten som den har så är den grymt prisvärd. Krukan har varit slutsåld länge men nu finns den inne igen! Skulpturala föremål som denna är ju dessutom trendigt just nu så flera pluspoäng alltså, och vill du spana in mer i samma stil kolla HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *