Ännu ett känt hem till salu

av | maj 8, 2020 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Jag har ju redan visat ett jättefint, känt hem som är till salu här i bloggen nu i veckan, men tänkte visa ännu ett sådant idag.
Jag föll främst för det tjusiga grå köket, så jag väljer att visa bilder och inspirerande detaljer från just detta.

Bostaden i fråga tillhör(de) artisten och bloggaren Viktor Frisk som du säkert känner till och sett på TV osv.
En nyproducerad lägenhet om 2 rum och kök fördelat på 61 kvm som är belägen i ­hörnan av Adolf Fredriks Kyrkogata/Luntmakargatan, i det arkitektritade huset The Corner House.
Projektet är ritat av Wingårdhs Arkitekter, som med hjälp av den amerikanska inredningsdesginern Paris Forino också skapat en unik inredningsarkitektur av internationell standard.

Bostaden får dess karaktär av den öppna planlösningen där köket stjäl mycket uppmärksamhet och även badrummet som är ganska så iögonfallande, och vi ser material som sten, metall, trä och grafiska mönster.
Köket är ett så kallat Shakerkök i modern tappning och jag älskar beslagen i köpmansdiskstil av mässing i kontrast till de mörkgrå köksluckorna.
Kort sammanfattat en stilren och avskalad design med hög byggkvalitet.

Vill du spana in fler bilder och ta reda på all info så kika hos Henrik Nero som tagit bilderna i detta inlägget. Tyvärr hittar jag inte jag inte bostaden i fråga på Hemnet så antigen säljs den under hand alt har redan blivit såld.

*mäklarbilder foto : Henrik Nero för Adam Farhoumand för Unik Fastighetsförmedling.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *