Nya växter på terrassen

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis, ännu en solig aprildag här hos oss, ja solen har ju onekligen gjort sitt allra yttersta för att lysa upp den annars ganska mörka och dystra tillvaro som råder just nu både i vårt avlånga land och i hela världen, aprilsolen har nog aldrig varit så efterlängtad som nu.
Jag har ju visat lite bilder från den soldränkta terrassen tidigare, och denna terrassen har vi uppskattat genom alla årstider och dess skiftningar men såklart extra mycket under våren och sommaren.
I detta inlägget bjuder jag på lite nytagna bilder från terrassen och de nya växterna som jag planterat, en bildkavalkad som jag hoppas att du ska uppskatta!

Mårbacka-pelargoner är en personlig favorit som jag alltid köper när det är säsong och givetvis så även denna vår.
Så där perfekt rosa och betydligt tecken på att sommaren är i antågande…den lavendellila caféstolen som kommer från Ethimo hittar du HÄR och det lilla brickbordet i trä finns HÄR

Som vi längtar efter sommarkvällar på terrassen… parasollet med prickar hittar du HÄR och den hopfällbara solstolen HÄR
Mer fin inspiration till uteplatsen hittar du HÄR

Ser du havet där ovan? Trot eller ej men jag premiärbadade från bryggan härom dagen när havet var stilla och klart…första gången som jag badar så tidigt på året i ca 8° svinkallt vatten, men så värt det!

Petunior i samma nyans som caféstolen och även de där brunblommiga växterna som jag aldrig minns namnet på

 

Skapa mysig känsla  med hjälp av en ljusslinga med bred kabel lindad runt terrassräcket, fler fina ljusslingor hittar du HÄR

 

Mårbacka Love!

Bordet med utdragsskiva och du hittar det HÄR (finns även i grått) men dock inte regissör-stolarna som heter Studios och är min personliga favorit från Ethimo.
Dock passar stolarna som heter Ocean också väldigt fint till bordet och dessa hittar du HÄR

Nytt sedan förra året är det inglasade uterummet i ena delen av terrassen som är totalt å ca 100 kvm. Jag är egentligen inget fan av inglasade uterum, men här med ganska mycket blåst då det är en takterrass högst upp, och eftersom det endast upptar 1/3 av den totala ytan så blir det toppen.

Utemöblerna från Ethimo är på plats både utomhus och inne i uterummet, det bästa med utemöbler av hög kvalitet är ju att de i princip kan stå ute året runt när vi har så milda vintrar som vi haft de senaste åren.
Vill man säkra upp kan man täcka dem med regnskydd så att de inte blir smutsiga osv.
Lounge-soffan som står där ute heter Infinity och är byggbar i olika varianter, matbordet med extension heter Flat och finns HÄR och stolarna i regissörs stil heter Studios
Utemöblerna i uterummet kommer från kollektionen Grand Life som lanserades förra året och som är så himla fin tycker jag.
Parasollet hittar du HÄR

Här ser du golvvarianten av lampan som jag tipsade om tidigare och missade du detta tipset då då kika HÄR

Ha en fin dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.