Hemnet-span på Linnegatan

Det var ju ett litet tag sedan jag tipsade om ett fint Hemnet-span här hos mig, men det tänkte jag råda bot på så snabbt som i detta nu.
Denna fina lägenheten blev jag faktiskt tipsad om via Instagram och den grymma fotografen Elisabeth Daly som har tagit de fina mäklarbilderna tillhörande objektet.

En vacker och väldisponerad 3:a med vackra detaljer från förra seklet som höt till tak takhöjd, nischade fönsterpartier, spegeldörrar och genomgående originalgolv i hela bostaden med adressen Linnégatan 60
Lägg därtill tjusiga stuckaturer, takrosetter, höga golvsocklar och bröstpanel, ja denna bostaden bjuder verkligen på allt tycker jag med både ett exklusivt kök, fin eldstad och ett rymligt badrum med spakänsla.

Så himla fint och mysigt sovrum, jag älskar lösningen där man byggt in förvaring runt om sängen!

Jag tänkte att jag ev ska sätta ihop ett Fixa Stilen-inlägg lite senare men tills vidare kan du kika på liknade inlägg  om du klickar HÄR

Hoppas du blev inspirerad av dessa bilderna och vill ta reda på mer information och kika på fler bilder hos mäklarfirman Innerstadsspecialisten som saluför denna godbit till bostad.

*Mäklarbilder Elisabeth Daly

2 reaktioner på “Hemnet-span på Linnegatan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.