Dagens bästa!

Hej fina bloggkompis!

Fredag och jag kikar in för att visa dig dagens bästa här hos mig, ännu en dag som dräkts i sol, fågelkvitter och spegelblankt hav här i Båstad.
Våren när den är som bäst och som stor kontrast till allt det mörka och trista som sker i vår värld just nu.
Nya restriktioner från regeringen och Folkhälsomyndiheten idag och jag hoppas innerligt att alla tar dessa på allvar och kanske även överdriver en smula, undviker att fara runt i vårt avlånga land utan håller sig hemmavid.
Dagens bästa var det ju, och som du ser öppnade jag upp ut mot terassen och där det hänt lite grejor sedan förra året…

Affe är inte sen att smita ut för att njuta i solen, platsen där borta i hörnan där solen strålar som mest är hans favoritplats, och prick där låg han och njöt i flera timmar tidigare idag.
Jag är inte lika snabb att slänga mig i solen, jag gillar muren plats i skuggan under ett parasoll, eller som idag med en härlig rask promenad längs med havet in till byn och tillbaka igen.

Du som följt mig ett tag känner igen terassen och ser då att det kommit upp ett litet inglasat uterum i ena delen av den stora takterrassen nu.
Perfekt för inte så varma sommardagar, när det regnar och även om man vill sitta ute länge på kvällarna.

Utsikten från lägenheten och terassen, spegelblankt hav i Bjärebukten och den egna badbryggan som tillhör Norrvikens Kust som ligger alldeles nedanför Norrvikens Trädgårdar här i Båstad.
Vid denna badbryggan badade vi flera gånger varje dag förra sommaren och ser så mycket fram emot att få starta upp badandet igen.

*detta avsnittet innehåller reklam/adlinks

Utemöblerna från Ethimo är på plats både ute och inne i uterummet, det bästa med utemöbler av hög kvalitet är ju att de i princip kan stå ute året runt när vi har så milda vintrar som vi haft de senaste åren.
Vill man säkra upp kan man täcka dem med regnskydd så att de inte blir smutsiga osv.
Lounge-soffan som står där heter Infinity och är byggbar i olika varianter, matbordet med extension heter Flat och finns HÄR och stolarna i regissörs stil heter Studios.
Parasollet hittar du HÄR

Och sista lilla best of denna fredagen är att se att fikonträdet och olivträden börjar får små gröna spirande blad igen, och hur härligt är inte det?
Dessa växterna och deras återuppvaknande slår alla fredgsbuketter i världen med hästlängder just nu!

Utemöblerna i uterummet kommer från kollektionen Grand Life som lanserades förra året och som är så himla fin tycker jag.

Ha en fin kväll!

Kram

2 reaktioner på “Dagens bästa!”

 • Lisa skriver:

  Anette!
  Du skriver att vi skall stanna hemmavid — gäller det inte dig själv?
  Eller är du nu skriven i Båstad?
  Man skall stanna där man är skriven pga att där får man sin sjukvård.
  Mhv Lisa

  • Inredningshjälpen skriver:

   Det jag vill poängtera med det jag skriver är att vi ska stanna DÄR VI ÄR, undvika onödiga resor inom landet och förflytta oss runt precis som vanligt just nu.
   Jag vet självklart var jag är skriven men vi har varit på samma plats sedan december förutom några resor till mässor osv, och senaste månaden har vi inte varit iväg utan arbetat helt hemifrån.
   Vi skulle kunna åka var vi vill just nu för nöjes skull, bo på hotell och SPA i Stockholm hur billigt som helst men avstår från detta helt med respekt för andra människor och för samhällets bästa just nu.
   Kan även tillägga att jag har både läkar och sjukhusfobi och har inte “belastat sjukvården” eller varit sjukskriven de senaste 20 åren.
   Jag har ingen plan att göra det nu heller, men skulle jag mot förmodan uppsöka sjukhus på egen inrådan så vet jag givetvis var jag ska göra detta.

   VH Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.