Årets Inredningsblogg 2020

av | mar 18, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate


Hej fina bloggvän hoppas du har det fint hos Dig?
Idag vaknade jag upp till regntunga skyar och och i ärlighetens namn lite dystra och oroliga tankar i och med allt som sker just nu… Antar att vi alla berörs olika av allt som pågår, en del oroar sig mer än andra och inget konstigt eller fel med det då vi är olika och har vår egen verklighet att ta i tu med.
Och nu om någon gång är det nog viktigt att vi försöker se positivt och ta fasta på även de allra minsta glädjeämnena i tillvaron, sånt där som vi kanske tar för givet tyvärr, men som vid närmre eftertanke skänker oss både trygghet och en tro på framtiden.

Något som gör mig lite extra glad, hoppfull och tacksam just nu är att få vara nominerad som Årets Inredningsblogg 2020 av Rum 21 och Royal Design tillsammans med andra duktiga kollegor /vänner i branschen.
Omröstningen startar på hos Rum 21 på måndag 23/3 så hoppas att Du som gillar det jag gör vill lägga en röst på mig då. 

”Lägg vikt vid små detaljer” en devis som jag ofta lyfter fram här hos mig, och nu om någonsin tycker jag att det är mer viktigt än förr.
I dessa tider betyder små ljus i mörkret mycket för oss alla och en var, och jag tänker att jag kan försöka bidra på mitt sätt genom att fortsätta med min inspiration, tips och feelgood i vanlig ordning i allt annat som känns lite oroligt just nu.

I detta inlägget har jag lagt lite fokus på fina designlampor som finns hemma hos mig. I bild ovan ser du fina Snoopy från Flos, en lampa som jag haft i flera år redan och som kommer att gå stanna för livet ut.
Älskar lamporna från Flos om du inte redan visste det!

I fönstret ovan står min fina Gatto  som är en annan fining från Flos, och denna finns ju i två storlekar.

Ha en fortsatt fin onsdag!

1 kommentar

  1. Jessica

    Så fina lampor och inspiration. Skulle gärna också vilja veta var din fina runda spegel är ifrån?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *