Fixa sovrumsstilen med 20% rabatt

av | feb 11, 2020 | Hemma hos Inredningshjälpen

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag vill jag gärna tipsa Dig om den pågående kampanjen hos Ellos Home där  du just nu får hela 20% rabatt på hela deras sortiment av sovrumstextilier , ja allt ifrån sängkappor, bäddset och till fina överkast och ett perfekt tillfälle om du känner för att göra sovrummet fräscht och extra härligt inför vårens ankomst.
Bilderna i detta inlägget är från då vi hade en sänggavel i metall men tog dessa istället eftersom denna sänggaveln fast  i svart eller vitt  är nedsatt med 20% rabatt just nu.
Jag har sparat min gavel i vårt välfyllda förråd, och eventuellt åker den tillbaka in igen någongång i framtiden, så fin är den.

I vårt sovrum har vi (jag vet att ni ofta frågar) antika sängbord köpta på Kisek i Båstad, en fin sänggavel i industriell stil av metall , men fördrar man en tygstoppad gavel kan jag tipsa dig att kika HÄR där hittar du flera fina sänggavlar att välja mellan.
Överkast i siden och bomull, sängkappa i med extra längd (60 cm) HÄR och vita bäddset liknande våra hittar du massor av både i linne och bomullskvalitet

Jag vill även passa på att tipsa dig om fina skira gardiner och gardiner av sammet som man kan hänga upp tillsammans för att få till hotellrumsstilen även i sitt eget sovrum enkelt och lätt.

Kram

2 Kommentarer

 1. Inredningshjälpen » Vårt sovrum i härligt vårljus

  […] sovrum kommer ifrån och skulle du ha missat när jag berättat om detta så hittar du allt samlat HÄR. I kuddhögen ovan ligger favoriter från Himla, Oscar & Clothilde och Svenskt Tenn bland […]

  Svara
 2. Josefine

  Hej Anette,
  Vilken vacker färg ni har på väggarna, vad heter den om man får fråga?

  Vänligen,
  Josefine

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *