Borde vila sinnena en smula….

av | feb 10, 2020 | Livet

Hej fina bloggkompis, hoppas allt är fint hos Dig?

Här är allt bara bra men i vanlig ordning efter en mässa och fartfyllda dagar hemifrån med allt vad det innebär, och därefter ganska mycket jobb med att redigera bilder, blogga om allt man sett och upplevt osv, så är känslan att man känner sig typ överkörd av ett tåg…
Tänker att jag borde pusta ut och vila mina sinnen en smula, men det går sådär eftersom jag även känner mig på högvarv fortfarande.
Överkörd av ett tåg i kombination med en hjärna på högvarv är ingen angenäm känsla men ska ta till yoga och promenader för att landa igen…

Jag har ju redan berättat var vi bodde under dagarna, ett favorithotell i repris och även visat bilder från press-event, cocktail-mingel, och efterföljande rapportering (du hittar allt i ett svep HÄR) så idag tänkte jag bara tipsa Dig om en restaurangfavorit där vi ofta bokar bord när vi är i Stockholm.
Absolut inget fancy ställe dit man går för inredningsstilen i restaurangen eller någon högsträckt service, men gillar man precis som jag en avslappnad kvarterskrog-anda med hög mysfaktor i kombination med riktigt god och vällagad mat, ja då ska man bege sig till Nybrogatan 38.

Frasig friterad fetaost att droppa några droppar citron över innan de försvinner onödigt snabbt från tallriken…

OMG…. så gott!

Ber om ursäkt för suddiga bilder men så blir det när man ska ta bilder i mysiga restauranger kvällstid!

Vi har ätit där väldigt många gånger och aldrig blivit det minsta besvikna oavsett vad vi har beställt.
Allt i från brödkorgen med hembakad kavring och knäckebröd till klassiska rätter som råbiff, entrecote, köttbullar osv följt av Creme Brulee med ”perfekt knak” ….
Vi åt där två gånger under den gångna veckan och då deras magiskt goda friterade fetaost, Chevre Chaud med betor och en klassisk Pelle Jansson med löjrom.

Deras köttbullar med potatispure är också några av de bästa jag ätit (förutom hemmalagat), så gillar du denna klassiker ska du inte tveka en minut

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *