På Hotel Nobis för SDW2020

av | feb 2, 2020 | Hotelldesign, Stockholm Design Week 2020

Igår körde vi upp från Båstad till Stockholm, det tar ju sin lilla tid, men det gick bra och väl framme checkade vi in på ett av våra favorit hotell Hotel Nobis där vi bott ganska ofta sedan det slog upp portarna..
Ett hotell som känns både välkomnande och avslappnat så tummen upp för att tillbringa några dagar här nu i samband med Stockholm Design Week som startar imorgon.

Den vackra trappan precis när man kliver innanför dörrarna har jag visat förut men så fin att den tål att visas hur många gånger som helst tänker jag.

En våning ner ligger Restaurang Noi som är hotellets restaurang där det serveras frukost, lunch och supergod  middag.
Vi har ätit där några gånger, och så även igårkväll och maten var en riktig fullträff även denna gången.
Fångade tyvärr inget av det jag åt på bild då det var ganska mörkt och maten var försvinnande god.
Jag kan dock varmt rekommendera både carpaccion, den lätthalstrad tonfisken med friterad avokado och inte minst den vegetariska huvudrätten med rostade betor och friterad getost!

Mellanlandade i loungesoffan i lobbyn, alltid trevligt att sätta sig där en stund…

Bad min man att knäppa några bilder på mig, mest för att jag ville visa Dig min outfit och tipsa dig om tidernas skönaste tröja som jag hittat på REA HÄR, jeansen är dessa och skorna som också är världssköna på REA HÄR

Väska Louis Vuitton

Ljusgården/loungen har vi använt som kontor och för att sitta lite och njuta av all fin design som finns på plats där.
Kanske Stockholms mest besökta lounge, åtminstone kvällstid, så kika gärna in där för en drink eller kaffe även om  du inte bor på hotellet.

Vi har några favoritrum och denna gången fick vi exakt det rummet som vi bett om så toppenbra service!
Ett ganska stort och bra rum med fönster ut mot Norrmalmstorg och hotellets location är ju verkligen så bra spm det kan bli med närhet till allt det bästa som Stockholm har att erbjuda.

Stuff on the table!

Lite allt möjligt som kan komma till användning nu under veckan hahaha…hinner man inte tvätta håret är det bara att boosta med Byredo Black Saffron hårparfym som doftar gudomligt!

Mycket att hålla koll på och planera in de kommande hektiska dagarna som alltså startar i morgon med första dagen av Stockholm Design Week med pressvisningar redan tidigt på morgonen och sen cocktailpartys på kvällarna om man orkar och vill.
På tisdag drar själva mässan igång så då tänkte jag hinna med ett besök där även om själva mässmomentet lockar allt mindre och de mindre utställningarna desto mer.
Nu blir det snart middag på ännu en favorit, nämligen Nybrogatan 38 så det ser jag fram emot och sen tidigt i säng så jag är pigg och alert tidigt imorgon!

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *