Packning, jobbrace och Mello

Hej fina bloggkompis hoppas du har en fin lördag?
Rubriken till detta inlägget och även bilden här ovan ger ju en hint av vad som händer för min del en dag som denna, 1 februari dessutom och Stockholm design Fair och Stockholm Furniture Fair som står för dörren i nästa vecka.
Sanning med modifikation för packningen är i skrivande stund redan i bilen precis som jag på väg upp till Stockholm, så dagens jobbrace blir i bilen för min del medan mannen kör.

Jag berättar om det som syns i bild eftersom så många frågar, så är det gjort och detta är även annonslänkar i vanlig ordning och nej, det kostar inget att klicka …
Överkastet som skymtar i bild hittar du HÄR , bänken som är nyinflyttad kommer från bästa Classic Collection och den fina sammetskudden med leopard(?) som är tillverkad för hand i Indien vilket gör varje kudde är helt unik hittar du HÄR
Printet på väggen hittar du HÄR med 20% rabatt och den stickade tröjan på bänken finns HÄR

New In!

Föll handlöst för dessa stövletterna med reptilimitation och höll tummarna hårt för att de även skulle vara sköna på och ja det blev BINGO, så perfekta på alla vis och finns HÄR

Väskorna är från Louis Vuitton och den till vänster köpte jag när jag var i Paris nyligen, perfekt att packa i tillsammans med weekendbagen.

Close Up på tröjan HÄR

Kudden är en nyinflyttad favorit och perfect match till bänken dessutom!

Ja, det där var en liten glimt av packningen + två klädpåsar ska tilläggas för jag är nog inte den som packar för lite så att säga, så det finns en hel del at välja mellan under veckan i Stockholm.
Jag har som sagt en massa arbete att ta tag i, bland annat kommer ju listan med veckans inredningsnyheter upp lite senare i dag så missa inte att kika in igen då.
Ikväll blir det middag på Noi på Nobis där vi bor även denna gången, och sen tänker jag att det är perfekt att kolla på Mellon och käka godis på rummet hahaha.

Ha en fortsatt fin lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.