Den som spar han har…

av | jan 24, 2020 | Affiliate, Hemma hos Inredningshjälpen

*inlägget innehåller annonslänkar*

Fredag här hemma hos oss och jag försöker i skrivande stund både bota min trötthet som hänger som ett moln över mig just nu.
Vet inte om det är pollensäsongen som dragit igång väldigt tidigt eller om det är något annat som spökar, men jag önskar att jag vore lite piggare…
Ja, inte minst eftersom det snart är dags för Stockholm Design Week, inbjudningarna till allt som sker under veckan i storstan med fokus på det bästa inom svensk/skandinavisk design strömmar in och pockar på min uppmärksamhet….

Har unnat mig en stunds Yoga nu på förmiddagen, te ur min favoritkopp från Spode och försöker planera och styra upp det som komma skall.
Hotell har vi bokat i god tid på ett av våra favorithotell, ja t om ett av våra favoritrum finns tingat, så skönt att åtminstone den biten är på plats då allt verkar fullbokat i Stockholm under just den veckan.
Drömmen vore ju annars att låna/hyra en lägenhet där även hundarna kunde få hänga med oss, men men det får gå ändå.

Godismonster!!

Har godisskålen ovan som målbild inför kvällen, och kanske blir det ett avsnitt till av Dark Money som vi började titta på igår eller också något nytt på Apple TV+ eller en film ….fredagsnys blir det iallafall, den saken är säker!

Har även böjar fundera på vilka kläder/outfits som ska följa med upp till Stockholm, och när jag grävde i min garderob hittade jag denna knytblusen som t om har pristaggen kvar hahaha…jag i ett nötskal, kan inte ens komma på när jag köpt denna?
Riktigt bra eftersom jag nyligen kikade på knytblusen på REA HÄR och tänkt beställa den men det behövs ju inte nu, den som spar han har!

Ha en fortsatt fin fredag så syns vi snart igen!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *