Att ge en fin liten klapp

av | dec 22, 2019 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*inlägget är skrivet i samarbete med Georg Jensen*

Här hemma hos oss pysslas det litegrann just nu både med julmaten och julklapparna, ja även om vi inte ger några julklappar i stora mängder så brukar det bli en eller två som vi ger och även till Affe & August.
Att få ge en genomtänkt present till någon som man tycker om är en härlig känsla tycker jag så det håller jag fast vid även om vi ju alla till mans bör konsumera lite mindre.
Så jag har köpt något fint till mina tre killar här hemma och faktiskt även en liten klapp till mig själv….

Ja, man ska ju försöka tycka om sig själv och inte vara så självkritisk, så efter ett år som varit ganska tufft på flera plan men som detta till trots avslutas på bästa sätt, så vill jag ge mig själv lite uppskattning i form av något som jag trånat efter länge…

Fina ringen Moonlight Grapes som designades av Georg Jensen redan på 30-talet men som lanserades först 2010, en maffig ring av sterling silver med det ikoniska druvmotivet en modern twist.
Ringen finns i flera olika utföranden men min är den stora varianten som du hittar HÄR

From above!

Och ja, Affe vill alltid vara med på ett hörn oavsett vad, kan han ligga i mitt knä så gör han det oavsett vad

Så himla glad för min nya ring och denna kommer att påminna mig om det som varit och passerat men framförallt så tänker jag bära den med mig resten av mitt liv som ett bevis på att man kan om vill!

Vill du ge en ring eller något annat fint smycke ur deras sortiment till dig själv eller någon annan som du tycker om, så finns denna såklart hos Georg Jensen men också hos återförsäljare som tex Åhléns

Så önskar jag Dig en fortsatt fin kväll och tänk på att inte stressa för mycket nu under julen, det blir ingen lyckligare av och vad är vitsen då?
Julen ska ju vara en tid för avkoppling och mys tillsammans med dem som man tycker om, så ha det i åtanken de kommande dagarna.
Skulle du vara ensam och inte på topp trots att det är jul, så är det alltid välkommen hit till mig i bloggen, här är öppet för alla året runt!

Kram

3 Kommentarer

 1. Johanna

  Den ringen är så fin Din tröja är också väldigt fin. Vart kan jag hitta den?

  Svara
 2. Pernilla

  Är tacksam för att du delar med dig i din blogg. Lägger också bakom mig ett tufft år där jag känner att jag överlevt, men vill känna att jag även lever. Klurar på om även jag ska glädja mig själv med ett smycke. Tack för att du finns.

  Svara
 3. Suzanne

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *