Samma fast ny plats!

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag när jag tömde minneskortet på kameran inför en annan fotografering så upptäckte jag ett gäng bilder som jag tog precis efter att vi kom hem till lägenheten i Malmö efter att vi varit i Båstad.
Bilder som jag glömt bort men som jag gärna vill visa Dig, ja som en glimt av hur julen ter sig här hemma hos oss.
Inte så himla juligt men precis lagom i mina mått mätt och just det där är bra att tänka på hela året runt tycker jag, att inreda efter eget tycke och smak så att man själv tycker att det är HEMTREVLIGT.

Vi har två soffbord som du ser det ena är det stora Per Öberg bordet i svart stål från Svenskt Tenn, och det andra är ett lite lägre kvadratiskt bord med svart marmorskiva som jag kallar för pyntbordet hahaha och så himla glad för båda.
Den svarta varianten av det kvadratiska bordet ä tyvärr slutsålt men finns i brunt+vit marmor HÄR och just nu med 25% rabatt.
Soffan är en Cosima från Bolia, men denna ska snart bytas ut är det tänkt.

Fina ljusstaken MÄSTER och den svarta krukan som du hittar HÄR!

Amaryllisbuektten är samma som jag visade i Båstad för ett tag sedan, men som var så fin

och still going strong att den fick följa med till Malmö.

Magiskt fin färg på amaryllisarna, ja lite sådär  persikorosa!

Pyntbordet from above!

Måste tipsa om det fina mässingsfatet av äkta mässing HÄR och även vaxljusen med led som står därpå HÄR

Sist men inte minst vill jag tipsa dig kuddarna från Himla, linnepläden HÄR och inte minst ett långhårigt fårskinn som du hittar HÄR och inte minst kan du kika närmare på gardinerna i vår burspråk som finns
Allt som jag visat i detta inlägget kan du dessutom köpa med 25% rabatt  t om den 26/12 när det shoppar hos Ellos Home och aktiverar rabattkoden som du hittar HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.