Vinn fina designstolar från Cuero Design

av | dec 9, 2019 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Inlägget är skrivet i samarbete med Cuero Design*

Hej fina bloggkompis hoppas du haft en fin dag?

För ett tag sedan visade jag den fina fladdermusfåtöljen klädd i finaste isländskt fårskinn från Cuero Design, och nu är det ännu en gång dags att visa upp en fin designstol i samarbete med dem. Stolen i fråga ser du ovan i bild och är den senaste av produkterna i deras sortiment och bär namnet Cactus Chair.
Denna veckan kommer Du dessutom ha chansen att vinna två stolar i valfri färg men mer om det snart!

Du som sett bilder från denna vyn ser säkert vilken skillnad det blev jämför med tidigare då det var ett större rektangulärt bord och matchande stolar, mycket finare så här tycker jag med mjuka nätta former och stolarna som pricken över det berömda i:et !

Close Up!

Stolen i minimalistisk stil är tillverkad av svenskt stål i kombination med fint italiskt läder med synliga sömmar, kan fås i 4 olika färger och stolen har även små skydd på benen som skyddar golvet från märken.

Snygg från alla vinklar och vrår, och kan ju även användas som stol vid ett skrivbord ett mindre litet matbord för två om man är trångbodd osv då den är lite och nätt men väldigt bekväm att sitta på.

Tävla och vinn två Cactus stolar från Cuero Design!

Precis som förra veckan så tävlar du på Instagram HÄR och det är väldigt enkelt att delta så tveka inte stolarna är värda 8000 kr så det är ett väldigt fint pris och jag lovar du kommer att älska dina nya stolar lika mycket som jag.

En sista bild för att visa präglingen som finns på ryggen av varje stol, en snyggt men diskret Cuero Design logga så vet du dessutom att det är det åtråvärda originalet av denna fina designstol som du har i din ägo.

In och tävla på instagram nu och ha en fortsatt fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *