2:a Advent

av | dec 8, 2019 | Jul

Hej fina bloggkompis!

Idag denna söndag och tillika 2:a Advent kikar jag in för att visa dig lite suddiga bilder från gårdagen på vift, ja du som följer mig kanske edan har sett var vi var?
En favorit i repris nämligen då vi styrde kosan mot lilla mysiga Fiskebäckskil och Slipens Hotell där vi varit flera gånger tidigare fast då under sommaren.

Vi hade bokat Sanders Svit som vi bott i förut och bästa av allt förutom mysigheten, är att man Affe & August också kan hänga med!
De kände igen sig sedan tidigare och tyckte det var kul att vara tillbaka.

Jag hade på mig en ny klänning med lite volangkänsla, glitter i tyget och vidd i armarna som du hittar HÄR och med 25% rabatt just nu. (adlink)
Jag hade även på mig ett par sköna mockstövlar HÄR.

Sen begav vi oss till Brygghuset som är Slipens restaurang som serverar väldigt god mat med en massa fisk och skaldjur bland annat, så nu var vi nyfikna på hur deras julbord kunde vara.
På sommaren har de alltid en sillbuffé på lunchen med en massa goda sillar så det lovade gott.

Maten var väldigt god och allt var tillagat från grunden med genuin känsla och spännande smaker i kombination med de mer traditionella.
Kanske är julbord godare att äta än vad det ser vackert ut på tallriken hahaha, men jag går alltid loss på Janssons, sill, lax osv men är inte så förtjust i köttinslagen (smugglade ut köttbullar och skinka till Affe & August)
Som du ser fanns det även nyfångade färska räkor på julbordet och bra det är ju värt högsta poäng!
Jag åt även lite lutfisk med tillbehör samt havskatts-queneller i vitvinssås som riktigt goda, samt sist men inte minst orkade vi ta en runda till det dignande desserbordet…jojo.

Så mysig stämning med massa tända ljus osv i hela Brygghuset!

I morse vaknade vi upp till värsta busvädret med näst intill storm och vertikalregn så det var lite trist eftersom vi tänkt ta en promenad och spana in julmarkanden i byn.
Frukost blev det dock, och detta i samma mysiga miljö som på kvällen.
Min nya mönsterstickade tröja hittar du HÄR (adlink) om du är nyfiken.

Sen hämtade vi killarna på rummet och styrde kosan hemåt igen för att fortsätta vår 2:a Advent med hemmamys och massor av tända ljus.
Hoppas din dag varit fin och att du får en fortsatt mysig kväll.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *