Helgbuketten i samarbete med Georg Jensen

av | dec 6, 2019 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Inlägget är skrivet i samarbete med Georg Jensen*

Fredag och helgen är äntligen här, dags att tända det andra ljuset i adventsljusstaken på söndag och förhoppningsvis börjar du komma i julstämning hemma hos Dig?
Nu under december kommer jag i samarbete med Georg Jensen att skapa inspiration med hjälp av mina utvalda favoriter ut deras sortiment, och kanske även bjuda på ett julklappstips eller så..

Helgbuketten in the making här hemma tidigare idag och givetvis är det ståtliga amaryllisar i en aprikos nyans tillsammans med bla eucalyptus mm som tar plats i den fina räfflade vasen  som numera ingår i Bernadotte-kollektionen som utökats med nya produkter bla till det dukade bordet. Vasen är inspirerad av den design som prins Sigvard Bernadotte skapade för Georg Jensen på 1930-talet, tillverkad av rostfritt handpolerat stål  samt finns i två olika storlekar.

I samma Art Deco-inspirerade stil är även den lilla fina skålen i bild som du hittar HÄR och denna är ju helt perfekt till lite smått och gott som du ser!!
Vasen och skålen matchar ju varandra perfekt så jättefint att ställa fram dem tillsammans på julbordet eller kanske på ett dignade godisbord?

Nöjd med resultatet!

Julens blommor och gröna kvistar därtill är ett enkelt tipps för att komma i julstämning snabbt, ja vackert att titta på och sprider en magisk doft i hemmet!

Och jag hamnade visst framför kameran igen haha trots att det bär mig emot, skulle du vara nyfiken på det som jag har på mig så är det ett par flera år gamla jeans (finns liknande på REA HÄR, stickad tröja HÄR och pumps med bred klack HÄR .

Ha en fin kväll.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *