Hej fina bloggvän!
Idag mår jag tack och lov lite bättre efter gårdagens hemska migränattack, och har till min egen stora förtjusning lyckats ta mig iväg för att köpa en fin helgbukett med årets första amaryllisar på kvist och lite annat smått och gott.
Hoppas du också haft en fin dag och njuter av kvällen!

Jag slog mig ned vid matbordet för att arrangera min bukett och om du kikar in under bordet så ser du min lilla ivriga hjälpreda som alltid vill vara med på ett hörn där det händer något nytt.
Sötaste Affe!

Själv nöjd med resultatet, vad säger du?

Den uppmärksamme ser att lite nytt i möbelväg har flyttat in, och jag ska berätta mer om allt detta senare men vill passa på att tipsa Dig om matbordet HÄR  (adlink) och som du kan köpa med 25% rabatt t om 24/11.

Gillar du min sköna skjorta så hittar du denna på dunder-rea (adlink) just nu!

Också har vi en ny superfin rund matta med fransar som är så himla fin och alldeles nyinkommen hos Classic Collection, men som sagt mer om allt detta lite senare för nu väntar det mer mys här hemma, det är ju lördag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *