Däckad i migrän

av | nov 22, 2019 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej fina vän!

Här har jag varit helt däckad i migrän hela dagen och fortfarande helt off av tabletterna…kände mig först stressad över allt jag skulle ha hunnit med, sedan ledsen över att alla verkar så fulla av energi osv här på Instagram men nu har jag ändå lyckats landa till slut i att det inte är någon fara. Det kommer fler dagar som tex imorgon som är en annan dag…

Jag hade högtflygande planer på att jag skulle införskaffa fina amaryllisar denna helgen men det blev ju inget med det idag men kanske i morgon?
Hittade dock dessa bilderna på minneskortet som jag helt glömt att visa dig helgbuketten för någon vecka sedan från fina vännerna på Studio Pompone.
Vasen är en nyfunnen favorit som du hittar HÄR med 25% rabatt

Kan vi prata om de ”nya vingummina” som helt ersatt den gamla lite segare varianten? Jag brukade alltid köpa denna variant av mjuka vingummi när vi reste till Asien eftersom de fanns där i taxfree.
Jag vet att många gillar den tidigare varianten bättre men jag älskar dessa!

Så önskar jag Dig en fortsatt fin kväll och har du ingen mysig serie som du kikar på kan jag rekommendera dig att kika på A Million Little Things på C More

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *