Daggdroppe

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis!

Hoppas du har det fint denna torsdag i november och visst kunde man önska sig lite mera ljus i allt det här gråa luddet och mörkret som blir så kompakt redan på eftermiddagen.
Tänk att man (läs jag) från år till år glömmer hur mörkt det blir och står där förvånad och längtar efter ljusare tider.
Men men bara att gilla läget och göra det bästa av det hela och en massa tända ljus och inomhusmys är ju inte helt fy skam.

Iittala’s fina Kastehelmi-serie är ju en riktig klassiker som finns i väldigt många hem och älskas av lika många inklusive undertecknad.
Ljuslyktorna ovan är ju bara en i mängden av produkter som ingår i serien men måste passa på att tipsa dig om att dessa just nu går att köpa i ett set om 3 ljuslyktor med 50% rabatt, till dig själv eller en perfekt julklapp?
Kastehelmi betyder förresten Daggdroppe på finska, och ja därav de taktila prickarna.

Julens alla fina och väldoftande blommor älskar denna tiden på året även om det är mörkt….

Hyacinter, amaryllis, vinterros osv

Nyklippt och fin underbaring nu i halva storleken jämfört med innan klippningen…så fina båda två men Affe bildstrejkade idag.

Det svarta soffbordet modell brickbord är slutsålt i den stora storleken men finns i en mindre storlek HÄR och som du ser så har jag vänt brickan upp och ned vilket jag personligen tcker blev 100% bättre både för utseendet och funktionen.
I bakgrunden skymtar du en ny stol som jag nyss packat upp och satt ihop tillsammans ytterligare tre som jag ska visa dig här i bloggen inom kort så håll utkik!

Ha en fortsatt fin dag !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.